Barista Team Building

1. Barista Team Building

(live at the office)

Pentru ca angajații să fie productivi, aceștia se bucură de cafeaua bună pe care le-ați pus-o la dispoziție la birou. Printre ei sunt și pasionați care vor să afle mai multe despre cum se consumă corect cafeaua sau de ce nu, cum să-și aleagă espressorul potrivit acasă!

Ce facem noi?

Organizăm workshop-uri practice și educative la voi la birou (sau la noi la birou) În care pasionații de cafea au șansa să-și clarifice toate întrebările legate de cafea și echipamentele de cafea, pot să învețe să folosească un espressor manual și să înțeleagă diferențele între o cafea “Second Wave” și una de specialitate.

Cafea bună

Educație

Socializare

Programează workshop-ul!

2. Petreceri Corporate

Tuturor ne este dor de petrecerile cu colegii și de momentele în care învățăm lucruri noi în cadrul unui teambuilding educativ prin  care socializăm și facem lucruri faine împreună. Venim în ajutorul vostru cu al nostru Coffee Corner care vă pune la dispoziție cafea de specialitate, preparate pe bază de cafea și noul nostru concept: Coffee Cocktails!

 

DA! Știm că sunt zile în care cafeaua nu își mai face efectul așa că avem nevoie de #altceva! Cocktailurile noastre sunt marcă proprie și sunt menite să satisfacă și pe cei care adoră cocktailurile cu alcool dar și pe cei care preferă să nu amestece cafeaua cu alcoolul. 

Află mai multe detalii!

Coșul tău