Barista Experience

1. Workshop interactiv | Home Barista

Home Barista este noul trend în rândul pasionaților de cafea. Pandemia a accentuat munca de acasă iar tot mai mulți pasionați de cafea doresc să își prepare propria cafea delicioasă, acasă! Noi susținem acești pasionați și venim în ajutorul lor cu informații utile și sfaturi!

Ce facem noi?

Organizăm workshop-uri practice și educative 1 la 1 În care pasionații de cafea au șansa să-și clarifice toate întrebările legate de cafea și echipamentele de cafea, pot să învețe să folosească un espressor manual și să înțeleagă diferențele între o cafea “Second Wave” și una de specialitate. Pentru cei care și-au achiziționat echipamente, workshop-urile pot avea loc la voi acasă astfel încât să deprindeți “Hands On experience” pe propriul echipament.


Perfect pentru un cadou inedit!

Hands On

Learning

Socializare

Fă cadou pachetul Barista Experience!

2. Training, degustări și socializare!

Pentru cei care doresc să aprofundeze tainele cafelei, oferim training astfel încât să treacă de la necunoscător la Home Barista pregătit și gata să prepare cele mai bune cafele. Avem mai multe cursuri disponibile în funcție de necesitățile și dorințele celor pasionați!

Degustări și socializare!

Organizăm constant evenimente de socializare în care degustăm diferite cafele de specialitate și schimbăm opinii în comunitatea Roasted Coffee. Pentru detalii referitoare la următoarele evenimente, urmărește-ne pe platformele de socializare!

Cafea

Cadouri

Comunitate

Află mai multe!

3. Evenimente | Momente speciale

Suntem alături de voi în momentele frumoase. Fie că e vorba de un Garden Party, o cununie sau orice alt eveniment frumos din viața voastră, venim cu al nostru Coffee Corner care vă pune la dispoziție cafea de specialitate, preparate pe bază de cafea și noul nostru concept: Coffee Cocktails!

 

DA! Știm că sunt zile în care cafeaua nu își mai face efectul așa că avem nevoie de #altceva! Cocktailurile noastre sunt marcă proprie și sunt menite să satisfacă și pe cei care adoră cocktailurile cu alcool dar și pe cei care preferă să nu amestece cafeaua cu alcoolul. 

 

PS* Poți oferi această experiență inedită cuiva drag drept  CADOU!

Coșul tău